هنر زندگی | مشاوره روانشناسی

هنر زندگی اولین سامانه مشاوره روانشناسی در زمینه مشاوره خانواده ، مشاوره روانشناسی ، مشاوره تربیت کودک ، مشاوره ترک اعتیاد، مشاوره شخصیت شناسی و...

هنر زندگی | مشاوره روانشناسی

هنر زندگی اولین سامانه مشاوره روانشناسی در زمینه مشاوره خانواده ، مشاوره روانشناسی ، مشاوره تربیت کودک ، مشاوره ترک اعتیاد، مشاوره شخصیت شناسی و...


ترک خود ارضایی مانند ترک دیگر اعتیاد های رفتاری برای بسیاری از افراد کار آسانی نیست. خود ارضایی به عنوان یک عادت غلط و اعتیاد گونه بین تمام افراد و فرهنگ ها شایع است. هر عادت غلطی به مرور زمان می تواند باعث اعتیاد شود. خود ارضایی آسیب های زیادی بر روی روان و جسم فرد خواهد گذاشت. عدم توانایی در کنترل میل به خود ارضایی باعث اختلال در عملکرد تحصیلی، خانوادگی و اجتماعی شغلی می شود. همچنین می تواند پیش زمینه بسیاری از احساسات عذاب آور، اختلالات روانی و جسمی باشد. در این مطلب راه کار های مناسب برای ترک خود ارضایی در زنان و مردان را بررسی خواهیم کرد.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه ترک خود ارضایی می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

 

خود ارضایی چیست؟

خود ارضایی یکی از روش های ارضای میل جنسی و تحریک اعضای جنسی توسط خود فرد است. فرد با استفاده از ابزار هایی سعی در همانند سازی با رابطه جنسی حقیقی دارد. خود ارضایی در زنان نسبت به مردان کمتر شایع است، اما در هردو جنس معمولا تا ارضای کامل میل جنسی ادامه پیدا می کند. خود ارضایی یکی از راه های طبیعی برای شناخت بدن و احساسات جنسی شان می تواند باشد. اما چه بسا به راحتی می تواند تبدیل به یک عادت رفتاری شود.

 

چرا باید خود ارضایی را ترک کنید؟

در اینجا چند دلیل برای اینکه چرا باید خود ارضایی را متوقف کنید آورده ایم:

  • خود ارضایی بدن شما را ضعیف می کند و باعث از دست دادن پروتئین و کلسیم می شود.
  • باعث ایجاد مشکلات عصبی و اضطراب می شود.
  • خود ارضایی باعث خواب آلودگی، پرخاشگری و خستگی شما شده و عملکردتان را کاهش می دهد.
  • عزت نفس شما را کاهش داده و احساس حقارت و خودکم بینی به شما دست می دهد.
  • باعث فشار و استرس های جسمی و روحی می شود.
  • خود ارضایی باعث مشکلات روانشناختی شده و احساس افسردگی و عذاب وجدان را به همراه خواهد آورد.
  • خود ارضایی میل به انجام نامحدود آن را ایجاد می کند، به صورتی که فرد مکان و زمان را نمی شناسد و این باعث می شود مشکلات جنسی و اجتماعی برای او ایجاد شود.
  • مشکلات ضعف حافظه در بلند مدت را به بار می آورد.

 

روش های ترک خود ارضایی در زنان و مردان

خود ارضایی بخشی از روند رشد انسان نیز محسوب می شود. خود ارضایی در کودکان نیز دیده می شود، اما باید این نکته را در نظر بگیریم که خود ارضایی یک عادت اعتیاد آور غلط است و می تواند به انجام کار ها و مسئولیت های روزانه فرد آسیب برساند. برای ترک خود ارضایی مراحل زیر را دنبال کنید.

به دنبال یک راهنما باشید:

برای حل این مشکل خجالت نکشید. با اینکه ممکن است فکر کنید این یک رفتار سالم است اما به حدی می رسید که نمی توانید در مقابل میل به خود ارضایی مقاومت کنید. مشاوران و روانشناسان، افرادی هستند که در این زمینه آموزش دیده اند و شما می توانید برای حل این مشکل به آنها مراجعه کنید. سعی کنید تمام جزئیات مشکل خود را برای درمانگر توضیح دهید تا شرح حال کاملی از شما به دست بیاورد. روانشناس باید تاثیراتی که خود ارضایی بر زندگی شما می گذارد را بداند. همچنین درباره راه درمان با روانشناس و یا مشاور جنسی خود صحبت کنید و بهترین راه را انتخاب کنید.

خود را سرگرم و متمرکز کنید:

سعی کنید برای انرژی و هیجانات خود راه مناسبی برای تخلیه پیدا کنید. فعالیت هایی که برای شما جذاب و سرگرم کننده است را انجام دهید و با وسوسه خود ارضایی در خود مبارزه کنید. برخی از این فعالیت ها شامل:

  • خلاقیت: سعی کنید انرژی خود را برای تولید اثری خرج کنید. نویسندگی، آواز خواندن، نواختن موسیقی یا هر کاری که به شما احساس مفید بودن بدهد.
  • ورزش کردن: ورزش تنش های شما را کاهش می دهد و به شما احساس خوشحالی و سرزندگی می دهد. ورزش های گروهی می تواند به شما در ایجاد حس های مثبت کمک کند. همچنین یوگا راه مناسبی برای آرامش و رفع احساس های بد ناگهانی است.
  • تغذیه سالم: میوه ها و سبزیجات می تواند انرژی شما را تامین کند و احساس کسلی و خستگی در شما از بین ببرد. این روحیه تازگی و سلامت، شما را از کارهایی مثل خود ارضایی که به بدنتان آسیب می زند، منع می کند.
  • پیدا کردن یک سرگرمی جدید یا آموزش مهارت: فعالیت های جدید یا یادگیری یک مهارت تازه به مغز شما در تمرکز و تلاش برای یاد گرفتن آن کمک می کند و به دنبال آن افکار شما هم به سمت آنها سوق پیدا می کند.
  • کارهای داوطلبانه: رفتن به سمت کارهای عام المنفعه و کمک به دیگران به شما احساس خوبی خواهد داد و باعث افزایشعزت نفس شما می شود.
  • خواب خود را تنظیم کنید: افکار مربوط به خود ارضایی اکثرا نیمه های شب به سراغ شما می آید. تنظیم خواب و خوابیدن به اندازه کافی ( 8 ساعت در روز ) و بیدار شدن سر ساعت مشخص بسیار به شما کمک خواهد کرد.

 

داشتن برنامه برای جلوگیری از خود ارضایی:

قبل از رفتن به حمام یا رختخواب، خود را خسته کنید. به طوری که جز استحمام و خوابیدن فکر دیگری نداشته باشید. هنگام استحمام از دوش آب سرد استفاده کنید. سعی کنید در هنگام خواب لباس های بیشتری بپوشید.

اگر خیلی خود ارضایی می کنید پس احتمالا تنها هستید. سعی کنید روابط خود را گسترش داده و در فعالیت ها و گروه های اجتماعی شرکت کنید. کارهای گروهی را انتخاب کتید که نیاز به ارتباط با افراد دیگر دارد.

یک نکته دیگر محدود کردن زمان هایی است که در خانه تنها هستید. با دوستانتان قرار بگذارید و به بیرون بروید. اگر دوستان شما مشغول بودند، به پیاده روی یا یک مکان عمومی بروید. برای خود خوراکی بخرید و با خودتان خوش بگذرانید.

تماشای فیلم های پورن را محدود کنید. این عمل تنها با اراده خودتان قابل انجام است. سعی کنید برای دسترسی خود به پورن، رمزی بگذارید که فراموش می کنید. همچنین می توانید کامپیوتر خود را در جایی قرار دهید که دیگران به آن دید دارند.

در این فرایند صبور و مقاوم باشید. خود ارضایی یک نوع اعتیاد است و قرار نیست در یک ثانیه برطرف شود. در این مسیر برای خود هدف های کوتاه مدت تعیین کنید و پس از رسیدن به آنها به خود پاداش دهید.

ایجاد یک ذهنیت درست و صداقت با خود:

از تنبیه و تحقیر خودتان دست بردارید. شما انسانید و تمایلات انسانی دارید. طبق آمار 95 درصد مردان و 89 درصد زنان گفته اند که حداقل چندبار خود ارضایی کرده اند. خود ارضایی در همه سنین و جوامع اتفاق می افتد. احساس گناه خود را کنار بگذارید و با عزم قوی برای سلامتی خودتان گام بردارید. اگر واقعا اعتقاد داشته باشید که در نبرد با این مشکل پیروز خواهید شد پس حتما موفق می شوید. ممکن است روزها و لحظات سختی پیش بیاید اما با این باور که بهتر خواهید شد پیش بروید.

 

موانع ترک خود ارضایی

اکثر موانع ترک را در پیشتر ذکر کردیم، اما لازم است در اینجا برخی از اصلی ترین موانع ترک خود ارضایی را ذکر کنیم:

  • دور بودن از محیط های اجتماعی و انزوا
  • تنها بودن در منزل
  • افسردگی و خلق پایین
  • سرد مزاجی همسر و ضعف در برقراری رابطه جنسی مناسب
  • تماشای فیلم های پورن
  • خواب نامناسب
  • ذهنیت نادرست درباره عوارض خود ارضایی

 

برای دریافت مشاوره در زمینه ترک خود ارضایی می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228  و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

خدمات مرکز مشاوره تلفنی خانواده هنر زندگی

 

  مرکز مشاوره روانشناسی تلفنی خانواده هنر زندگی با بهره مندی از کادر مجرب خدمات خود در زمینه مشاوره تلفنی خانواده با موضوعاتی شامل مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره پیش از ازدواج، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره دوستی دختر و پسر،  مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره دوستی‌های پیش از ازدواج،  مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدی، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره اعتیاد، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره همسریابی مشاوره خانواده تلفنی با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره زندگی مشترک،  مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره جنسی


منبع: ترک خود ارضایی | روش ها و موانع ترک خودارضایی

  • ۹۷/۰۸/۰۸
  • هنر زندگی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی